Logo Crème Passionnelle

Over en contact

Passie voor eerlijk en lekker eten en drinken

Over Crème Passionnelle

LOKAAL, BIOLOGISCH EN GEZOND

Omdat wij alles zelf maken, weten wij wat er in zit. De producten worden zo gezond mogelijk gemaakt.

Crème Passionnelle draagt zijn steentje bij aan een beter klimaat. Zo wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten en maakt Crème Passionnelle gebruik van lokale leveranciers. Benieuwd naar onze samenwerkingen met lokale leveranciers? U leest het hier. 


BESTELLEN, WORKSHOPS EN HIGH TEA/ HIGH COFFEE

Ook thuis kunt u genieten van onze lekkernijen. Bestel uw favoriete gebak via het bestelformulier, telefonisch contact of kom langs bij Crème Passionnelle. Ook voor speciale bijzonderheden, zoals een geboorte- of trouwtaart, kunt u met uw wensen terecht bij Crème Passionnelle. Deel uw wensen en ideeën in de winkel of via telefonisch contact. 


Wilt u meer leren over koffie of een andere workshop volgen? Kijk hier voor geplande workshops en meld u aan! Voor een grotere groep (bijvoorbeeld een bedrijfsuitje) een workshop plannen is mogelijk bij Crème Passionnelle. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Gezellig met uw famillie of vriendengroep van een high tea of high coffee genieten? Dat kan bij Crème Passionnelle! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en om een afspraak te maken.  

Crème Passionnelle Zevenaar terras (lokaal, biologisch en gezond) Flexwerken mogelijk
espressobar Crème Passionnelle Zevenaar high tea / high coffee

BEGIN VAN DE ESPRESSOBAR EN PATISSERIE

Crème Passionnelle, dé espressobar en patisserie van Zevenaar, opende vanuit passie voor eerlijk en lekker eten zijn deuren in april 2017. De espressobar en patisserie is centraal gelegen in het centrum van Zevenaar.  Eigenaar Léon heeft verschillende patisserie opleidingen gevolgd en is daarnaast gecertificeerd barista. Meer over eigenaar Léon lees je hier. 


MENSEN BLIJ MAKEN EN ZE LATEN GENIETEN VAN KWALITEIT

Dat is het doel van Crème Passionnelle. Mensen kunnen bij Crème Passionnelle genieten van heerlijke koffie en gebak. Daarnaast kunt u bij Crème Passionelle terecht voor high teas, lunches, proeverijen, biologische (fris)dranken en chocoladetruffels. Voor ieder wat wils!


HUISGEMAAKT LEKKERS

Alles wordt met veel passie en op een ambachtelijke wijze vers gemaakt. Om deze reden maakt Crème Passionnelle geen gebruik van een vaste kaart. Wilt u er zeker van zijn dat uw lekkernij klaar ligt? Neem gerust contact met ons op.

FLEXWERKEN BIJ CRÈME PASSIONNELLE ZEVENAAR

Wilt u werken in een andere omgeving? Door een sterke gratis WiFi-verbinding (beschikbaar voor gasten) en de beschikbaarheid van stopcontacten, is werken bij Crème Passionnelle mogelijk. U bent bij Crème Passionnelle van harte welkom om te werken in de huiselijke sfeer onder het genot van heerlijke koffie en meer.


Er is bij ons veel mogelijk en te beleven. Heeft u ideeën, vragen, tips of tops? Schroom niet om deze te delen: wij houden van een uitdaging!

Wij hopen u snel bij ons te zien!

Barista en patissier Léon

Onze samenwerkingen

Lex Hendriks fruit, Zevenaar

Slagerij Appie van Uum, Zevenaar

Molen de Hoop, Zevenaar

Zuivelhoeve IJsseloord, Arnhem